ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Geurkaars in glas 3 stuks

Geurkaars in glas 3 stuks


Ontdek de betoverende Geurkaars in Glas Verwen uw zintuigen met onze set van 3 geurkaarsen in glas. Deze prachtig ontworpen kaarsen zijn meer dan alleen decoratief. Ze zijn een ware geurbeleving die

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de betoverende Geurkaars in Glas

Verwen uw zintuigen met onze set van 3 geurkaarsen in glas. Deze prachtig ontworpen kaarsen zijn meer dan alleen decoratief. Ze zijn een ware geurbeleving die uw huis omtoveren tot een oase van rust en comfort. Of u nu kiest voor de zoete geur van wild berry, de ontspannende aroma's van lavendel/vanilla of de warme tonen van french vanilla, er is voor ieder wat wils.

Voordelige Geurkaarsen voor Iedere Gelegenheid

Op zoek naar een goedkoop en toch stijlvol cadeau? Onze geurkaarsen in glas zijn de perfecte keuze. Ze zijn voordelig, veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, housewarming of gewoon omdat, onze geurkaarsen brengen altijd een glimlach op het gezicht. Daarnaast zijn ze ook een prachtige toevoeging aan uw eigen interieur, waardoor elke ruimte een unieke sfeer krijgt.

Productspecificaties Geurkaars in Glas

- Set van 3 geurkaarsen in glas - Assorti geur uitgeleverd in: wild berry, lavendel/vanilla, french vanilla, fresh linen, forest fruits, ocean breeze, wild berries, passion fruit, cinnamon, fresh cotton, fruit fusion, cool breeze - Afmeting verpakking: ca. 16x5x6,5 cm - Afmeting houder kaars: doorsnede ca. 5 cm, hoogte ca 6 cm Of u nu een geurkaarsen liefhebber bent of op zoek bent naar het perfecte cadeau, onze geurkaarsen in glas zijn een voordelige keuze die zeker in de smaak zal vallen.

Productinformatie

Artikelnummer:
93749
Gewicht artikel (kg):
0.38
EAN:
8711252037479
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod