ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Geurkaars in metalen schaal met deksel Parlane

Geurkaars in metalen schaal met deksel Parlane


Geurkaars in metalen schaal met deksel Parlane Deze geurkaars in een metalen schaal met deksel van Parlane is de perfecte toevoeging aan je interieur. Met zijn bronzen kleur en luxe uitstraling is dez

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Geurkaars in metalen schaal met deksel Parlane

Deze geurkaars in een metalen schaal met deksel van Parlane is de perfecte toevoeging aan je interieur. Met zijn bronzen kleur en luxe uitstraling is deze kaars een echte eyecatcher. De frisse vanille geur zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer in huis. De afmetingen van de kaars zijn ongeveer 15,5x7 cm, waardoor hij gemakkelijk in elke ruimte past. Het merk Parlane staat bekend om zijn hoogwaardige producten, dus je kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze geurkaars.

Geurkaars Vanilla in metalen houder brons Parlane

Op zoek naar een voordelige geurkaars met een luxe uitstraling? Dan is de geurkaars Vanilla in een metalen houder van Parlane perfect voor jou. Deze kaars heeft een bronzen kleur en geeft een heerlijke vanille geur af. Of je nu een romantisch avondje thuis hebt gepland of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze kaars creëert de perfecte sfeer. Met afmetingen van ongeveer 15,5x7 cm past hij gemakkelijk op elke plek in huis. Het merk Parlane staat garant voor kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat je een goede aankoop doet.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Brons
  • Geur: Vanille
  • Afmetingen: ca. 15,5x7 cm
  • Merk: Parlane

Productinformatie

Artikelnummer:
64450
Merk:
Parlane
Gewicht artikel (kg):
0.95
EAN:
5011745873359
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod