ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Geurzakjes bloem 3 stuks

Geurzakjes bloem 3 stuks


Geurzakjes bloem 3 stuks Deze set van 3 luchtverfrissende geurzakjes met heerlijke bloemengeur is perfect om elke ruimte in huis op te frissen. Met een gewicht van 15 gram per zakje verspreiden ze ee

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Geurzakjes bloem 3 stuks

Deze set van 3 luchtverfrissende geurzakjes met heerlijke bloemengeur is perfect om elke ruimte in huis op te frissen. Met een gewicht van 15 gram per zakje verspreiden ze een aangename geur die langdurig blijft hangen. Plaats de geurzakjes overal waar je maar wilt, zoals in de woonkamer, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer, auto, caravan, camper, boot, tent, en nog veel meer. Ze zijn compact van formaat en passen gemakkelijk in elke ruimte.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een betaalbare oplossing om je huis lekker te laten ruiken? Dan zijn deze geurzakjes bloem 3 stuks precies wat je nodig hebt. Met een scherpe prijs bieden ze een voordelige manier om je huis op te frissen. Deze luchtverfrissers zijn niet alleen goedkoop, maar ze zijn ook van hoge kwaliteit en bieden een langdurige geurbeleving. Profiteer van deze voordelige set en geniet van de heerlijke bloemengeur in elke kamer.

Productspecificaties:

  • Set van 3 geurzakjes
  • Geur: bloem (assorti vanille, lavendel, lelie en/of orchidee)
  • Gewicht per zakje: 15 gram
  • Afmetingen zakje: ca. 16,5x11,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93327
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8718158280497
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod