ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Glow in the dark lichtstaaf 15 st

Glow in the dark lichtstaaf 15 st


Glow in the dark lichtstaaf 15 st. Steel de show met deze lichtgevende glow in the dark lichtstaafjes op verjaardagen, feestjes, met carnaval en in de disco. De lichtstaafjes geven een helder en langd

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Glow in the dark lichtstaaf 15 st.

Steel de show met deze lichtgevende glow in the dark lichtstaafjes op verjaardagen, feestjes, met carnaval en in de disco. De lichtstaafjes geven een helder en langdurig licht, waardoor ze perfect zijn om een feestelijke sfeer te creëren. De set bevat 15 lichtstaafjes en ook verbindingsstukjes, waardoor je ze aan elkaar kunt maken en bijvoorbeeld een armband kunt creëren. Met een lengte van ongeveer 20,5 cm zijn ze handig en gemakkelijk te gebruiken.

Glow in the dark sticks lichtstaaf 15 stuks in koker

Op zoek naar een voordelige en goedkope manier om je feestjes en evenementen op te fleuren? Dan zijn deze glow in the dark sticks lichtstaafjes perfect voor jou! Met deze set van 15 lichtstaafjes kun je eindeloos plezier hebben op verjaardagen, feestjes, met carnaval en in de disco. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en geven een helder en langdurig licht. Daarnaast kun je ze aan elkaar maken met de bijgeleverde verbindingsstukjes, zodat je er bijvoorbeeld een armband van kunt maken. Met een lengte van ongeveer 20,5 cm zijn ze handig en draagbaar.

Productspecificaties:

  • Aantal: 15 lichtstaafjes
  • Lengte: ca. 20,5 cm
  • Inclusief verbindingsstukjes

Productinformatie

Artikelnummer:
91703
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
8711252223841
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod