ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Gootsteenmat 29x25 cm

Gootsteenmat 29x25 cm


Gootsteenmat 29x25 cm De gootsteenmat 29x25 cm is een handige accessoire voor in uw spoelbak. Deze gekleurde vierkante of rechthoekige pvc mat beschermt niet alleen uw gootsteen, maar ook uw kopjes, g

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Gootsteenmat 29x25 cm

De gootsteenmat 29x25 cm is een handige accessoire voor in uw spoelbak. Deze gekleurde vierkante of rechthoekige pvc mat beschermt niet alleen uw gootsteen, maar ook uw kopjes, glazen, pannen en andere kwetsbare spullen. De mat wordt assorti kleur uitgeleverd in wit, roze en/of blauw, waardoor u altijd een vrolijke toevoeging aan uw keuken krijgt.

Gootsteenmat gekleurd vierkant rechthoekig 29x25 cm

Op zoek naar een voordelige en goedkope oplossing om uw gootsteen te beschermen? Dan is de gootsteenmat gekleurd vierkant rechthoekig 29x25 cm de ideale keuze. Deze pvc mat is geschikt voor gebruik in zowel vierkante als rechthoekige spoelbakken. Of u nu uw gootsteen wilt beschermen tegen krassen of uw kwetsbare servies wilt behoeden voor breuken, deze gootsteenmat biedt uitkomst. Perfect voor dagelijks gebruik in uw keuken, maar ook handig voor bijvoorbeeld campinguitjes of vakantiehuisjes.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 29x25 cm
  • Materiaal: PVC
  • Kleur: Assorti (wit, roze en/of blauw)

Productinformatie

Artikelnummer:
93838
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8717729119983
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod