ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Goudspray 150 ml kerst

Goudspray 150 ml kerst


Productbeschrijving: Goudspray 150 ml Kerst Voeg een vleugje glans toe aan je kerstdecoraties met onze Goudspray 150 ml Kerst. Deze goudkleurige decoratiespray is ideaal voor het verfraaien van kersts

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Goudspray 150 ml Kerst

Voeg een vleugje glans toe aan je kerstdecoraties met onze Goudspray 150 ml Kerst. Deze goudkleurige decoratiespray is ideaal voor het verfraaien van kerststukjes, kersttakken, en andere kerstdecoraties. Met een inhoud van 150 ml biedt deze gouden verfspray voldoende hoeveelheid voor diverse decoratieve projecten. De verpakking van de goudspray heeft een hoogte van 14,7 cm en een diameter van 5 cm, wat het gemakkelijk te hanteren en op te bergen maakt.

Voordelige Goudspray voor Kerstdecoraties

Onze Goudspray 150 ml Kerst is een voordelige keuze voor iedereen die hun kerstdecoraties een luxueuze uitstraling wil geven. Deze goedkope goudspray is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt op verschillende materialen, waardoor het een essentieel onderdeel is van je kerstdecoratie toolkit. Of je nu een kerstkrans wilt verfraaien, je kerstboomtakken wilt accentueren of je kerststukjes wilt opfleuren, deze goudspray maakt het allemaal mogelijk. Het is ook een geweldige keuze voor andere speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften of themafeesten.

Productspecificaties

  • Product: Goudspray 150 ml Kerst
  • Kleur: Goud
  • Inhoud: 150 ml
  • Verpakking hoogte: 14,7 cm
  • Verpakking diameter: 5 cm
  • Toepassing: Geschikt voor diverse materialen

Productinformatie

Artikelnummer:
91900
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8711295360084
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod