ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Grafkaars met deksel rood 12 cm

Grafkaars met deksel rood 12 cm


Grafkaars met deksel rood 12 cm De Grafkaars met deksel rood 12 cm is een prachtig herdenkingslicht dat perfect is voor het verlichten van graven. Deze grafkaars wordt geleverd in een rode kunststof

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Grafkaars met deksel rood 12 cm

De Grafkaars met deksel rood 12 cm is een prachtig herdenkingslicht dat perfect is voor het verlichten van graven. Deze grafkaars wordt geleverd in een rode kunststof houder met een elegante goudkleurige deksel. Met een brandduur van ongeveer 2 dagen, zorgt dit herinneringslicht voor een langdurige en sfeervolle verlichting op de laatste rustplaats van uw dierbare.

Voordelige Grafkaars met deksel rood 12 cm

Op zoek naar een goedkope en voordelige grafkaars? Dan is de Grafkaars met deksel rood 12 cm de perfecte keuze. Met zijn betaalbare prijs en hoge kwaliteit, biedt dit herdenkingslicht een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verlicht het graf van uw dierbare op een voordelige manier met deze prachtige grafkaars.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Rood
  • Dekselkleur: Goudkleurig
  • Afmetingen: 12x5,5 cm
  • Brandduur: Ca. 2 dagen

Met de Grafkaars met deksel rood 12 cm kunt u op een mooie en gepaste manier uw overleden dierbare herdenken. Plaats deze grafkaars op het graf en creëer een warme en serene sfeer. Bestel nu en ontvang snel uw Grafkaars met deksel rood 12 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93333
Gewicht artikel (kg):
0.16
EAN:
4326470605627
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod