ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Grafvaas 31 cm

Grafvaas 31 cm


Productomschrijving: Groene Grafvaas 31 cm Ervaar de schoonheid en functionaliteit van onze groene kunststof grafvaas. Dit product, ook wel bekend als een grafmonument vaas of begraafplaats vaas, hee

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Groene Grafvaas 31 cm

Ervaar de schoonheid en functionaliteit van onze groene kunststof grafvaas. Dit product, ook wel bekend als een grafmonument vaas of begraafplaats vaas, heeft een hoogte van 31 cm en is ontworpen om een waardig eerbetoon te bieden aan uw dierbaren. De vaas is gemaakt van duurzaam kunststof in een rustgevende groene tint die prachtig opgaat in de natuurlijke omgeving van een begraafplaats. De vaas is uitgerust met een spies, waardoor deze eenvoudig bij het graf te plaatsen is. De afmeting van de vaas is ongeveer 12x31 cm.

Voordelige Groene Grafvaas: Een Praktische Keuze

Onze groene grafvaas van 31 cm is niet alleen een mooi, maar ook een voordelig eerbetoon. Het is een budgetvriendelijke oplossing die zorgt voor een blijvende herinnering aan uw geliefden. Deze goedkope grafvaas is perfect voor alle gelegenheden, of het nu gaat om een recent verlies of een jaarlijkse herdenking. Door zijn praktische ontwerp en betaalbare prijs is het de ideale keuze voor iedereen die een stijlvolle en toch betaalbare optie zoekt.

Productspecificaties

  • Producttype: Grafvaas
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Groen
  • Afmeting: ca. 12x31 cm
  • Extra: Voorzien van een spies voor gemakkelijke plaatsing

Productinformatie

Artikelnummer:
91878
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
4018833000735
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod