ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Gusta kaasplank bruin 40 cm

Gusta kaasplank bruin 40 cm


Gusta Kaasplank Bruin 40 cm: Een Stijlvolle Aanvulling op uw Keukengerei Verrijk je keuken met de Gusta kaasplank bruin 40 cm, een stijlvol en functioneel product gemaakt van 100% bamboe. Deze kaaspl

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Gusta Kaasplank Bruin 40 cm: Een Stijlvolle Aanvulling op uw Keukengerei

Verrijk je keuken met de Gusta kaasplank bruin 40 cm, een stijlvol en functioneel product gemaakt van 100% bamboe. Deze kaasplank, ook wel kaasbord of kaasplateau genoemd, is een must-have voor elke kaasliefhebber. Met zijn afmetingen van 40 x 13,5 x 1 cm is het de ideale grootte om een assortiment van uw favoriete kazen te presenteren. Het merk Gusta staat bekend om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen, en deze kaasplank is geen uitzondering. Het bruine bamboe geeft een natuurlijke en rustieke uitstraling die in elke keuken of eettafel past.

Voordelig en veelzijdig: De Gusta Kaasplank Bruin 40 cm

Zoek je een betaalbare en veelzijdige oplossing voor je kaaspresentatie? De Gusta kaasplank bruin 40 cm is een voordelige keuze die een breed scala aan toepassingen biedt. Of je nu een gezellige borrelavond organiseert, een picknick in het park plant of een speciaal diner voorbereidt, deze kaasplank is altijd de perfecte partner. Het is ook een uitstekend cadeau-idee voor verjaardagen, housewarmings of andere speciale gelegenheden. Goedkoop en praktisch, deze kaasplank is een slimme investering voor elke kaasliefhebber.

Productspecificaties van de Gusta Kaasplank Bruin 40 cm

  • Producttype: Kaasplank/Kaasbord/Kaasplateau
  • Materiaal: 100% Bamboe
  • Kleur: Bruin
  • Afmetingen: 40 x 13,5 x 1 cm
  • Merk: Gusta

Productinformatie

Artikelnummer:
88269
Afmetingen:
40 x 13,5 x 1 cm
Merk:
Gusta
Materiaal:
Bamboe
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8712628309411
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod