ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Halsband hond leer 40 cm

Halsband hond leer 40 cm


Introductie van de Leren Hondenhalsband van 40 cm Onze leren hondenhalsband van 40 cm is de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Deze halsband, ook wel bekend als een lederen hondenriem of een

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van de Leren Hondenhalsband van 40 cm

Onze leren hondenhalsband van 40 cm is de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Deze halsband, ook wel bekend als een lederen hondenriem of een hondenketting, is ontworpen met het comfort en de veiligheid van uw huisdier in gedachten. De halsband is gemaakt van duurzaam leer en voorzien van metalen beslag voor extra stevigheid. Het assorti design en kleur geven elke hond een unieke en modieuze uitstraling. De afmetingen van de halsband zijn 40x2x0,4 cm, ideaal voor middelgrote hondenrassen.

Een Voordelige Keuze voor Uw Hond

Als u op zoek bent naar een goedkope en toch stijlvolle halsband voor uw hond, dan is onze leren hondenhalsband van 40 cm een uitstekende keuze. Deze halsband is niet alleen voordelig, maar ook veelzijdig. Het is perfect voor dagelijks gebruik, voor wandelingen in het park, trainingssessies of zelfs voor speciale gelegenheden. De halsband is gemakkelijk aan te passen aan de hals van uw hond, waardoor hij comfortabel zit en uw hond zich op zijn gemak voelt.

Products Specificaties

- Producttype: Leren hondenhalsband - Materiaal: Leer met metalen beslag - Kleur: Assorti design/kleur - Afmeting: 40x2x0,4 cm - Geschikt voor: Middelgrote hondenrassen - Verstelbaar: Ja Let op: Het ontwerp en de kleur van de halsband worden willekeurig geleverd.

Productinformatie

Artikelnummer:
91867
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8711252202136
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod