ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Halsband hond leer 50 cm

Halsband hond leer 50 cm


Product Omschrijving Ontdek de wereld van comfort en stijl met onze Halsband Hond Leer 50 cm. Deze lederen hondenhalsband, ook wel bekend als een 'Leren Honden Halsband' of 'Honden Lederen Kraag', is

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Product Omschrijving

Ontdek de wereld van comfort en stijl met onze Halsband Hond Leer 50 cm. Deze lederen hondenhalsband, ook wel bekend als een 'Leren Honden Halsband' of 'Honden Lederen Kraag', is een perfect accessoire voor je trouwe viervoeter. Het is een combinatie van functionaliteit en elegantie met een lengte van 50 cm, ideaal voor middelgrote tot grote honden. De metalen beslag draagt bij aan de robuuste uitstraling van de halsband, terwijl het leer zorgt voor een comfortabele pasvorm. Let op: de halsband wordt geleverd in willekeurige kleuren en designs.

Voordelig en Toepasbaar

Onze Halsband Hond Leer 50 cm is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een voordelige keuze. Het is een goedkope honden halsband die niet inlevert op functionaliteit. Het is ideaal voor dagelijkse wandelingen, trainingssessies of gewoon als een chique accessoire voor je hond. Met zijn veelzijdigheid en betaalbaarheid, is deze leren hondenhalsband perfect voor elke gelegenheid.

Productspecificaties

- Producttype: Halsband Hond Leer 50 cm - Materiaal: Leer - Beslag: Metaal - Afmeting: 50x2,5x0,4 cm - Kleur/Design: Assorti - Geschikt voor: Middelgrote tot grote honden - Gebruik: Dagelijks gebruik, training, mode-accessoire.

Productinformatie

Artikelnummer:
91868
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711252202143
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod