ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Halsketting metaal hond 45 cm

Halsketting metaal hond 45 cm


Productomschrijving: Halsketting Metaal Hond 45 cm Geef je hond een stijlvolle look met deze metalen halsketting van 45 cm. Deze hondenketting, ook wel honden halsband genoemd, is een perfect accesso

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Halsketting Metaal Hond 45 cm

Geef je hond een stijlvolle look met deze metalen halsketting van 45 cm. Deze hondenketting, ook wel honden halsband genoemd, is een perfect accessoire voor je viervoeter. De ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm en een dikte van 0,6 cm. De draad van de ketting heeft een dikte van ongeveer 2 mm. Het ontwerp van deze halsketting voor honden is zowel elegant als functioneel, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gedragen.

Voordelige Halsketting Metaal Hond 45 cm

Deze hondenketting is niet alleen stijlvol, maar ook zeer voordelig. Het is een goedkope manier om je hond een trendy look te geven. De metalen halsketting is zeer toepasbaar voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Of je nu een wandeling maakt in het park of je hond meeneemt naar een speciaal evenement, deze halsketting zorgt ervoor dat je hond altijd stijlvol voor de dag komt.

Productspecificaties

- Type: Halsketting voor honden - Materiaal: Metaal - Lengte: ca. 45 cm - Dikte ketting: ca. 0,6 cm - Dikte draad: ca. 2 mm - Kleur: Metaalkleur - Geschikt voor: dagelijks gebruik en speciale gelegenheden Let op: Het is belangrijk om de nekomtrek van je hond te meten voordat je deze halsketting aanschaft om te zorgen voor een comfortabele pasvorm.

Productinformatie

Artikelnummer:
92542
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8711252389783
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod