ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Halsketting metaal hond 50 cm

Halsketting metaal hond 50 cm


Product Beschrijving: Halsketting Metaal Hond 50 cm Laat uw viervoeter schitteren met onze stijlvolle Halsketting Metaal Hond 50 cm. Deze robuuste hondenketting, ook wel bekend als hondenhalsband of h

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Product Beschrijving: Halsketting Metaal Hond 50 cm

Laat uw viervoeter schitteren met onze stijlvolle Halsketting Metaal Hond 50 cm. Deze robuuste hondenketting, ook wel bekend als hondenhalsband of hondenriem, heeft een elegante uitstraling en is gemaakt van duurzaam metaal. Met een lengte van 50 cm en een dikte van 0,8 cm, is deze halsketting ideaal voor middelgrote tot grote hondenrassen. De draaddikte van de hondenketting is ongeveer 2,5 mm, wat zorgt voor een stevige en veilige pasvorm rond de nek van uw hond.

Voordelige en veelzijdige Halsketting Metaal Hond 50 cm

Onze Halsketting Metaal Hond 50 cm is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een zeer veelzijdige. Of het nu gaat om dagelijkse wandelingen, trainingssessies of speciale gelegenheden, deze hondenketting is altijd toepasbaar. De ketting is makkelijk te bevestigen en verstelbaar, waardoor het een goedkope en handige oplossing is voor hondenbezitters die op zoek zijn naar zowel comfort als stijl voor hun huisdier.

Productspecificaties Halsketting Metaal Hond 50 cm

- Type: Halsketting Metaal Hond - Lengte: 50 cm - Dikte: 0,8 cm - Draaddikte: 2,5 mm - Materiaal: Metaal - Geschikt voor: Middelgrote tot grote hondenrassen - Toepasbaar: Dagelijkse wandelingen, trainingssessies, speciale gelegenheden - Verstelbaar: Ja - Bevestiging: Makkelijk te bevestigen - Stijl: Robuust en stijlvol.

Productinformatie

Artikelnummer:
92546
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711252389790
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod