ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hamsterbal

Hamsterbal


Introductie van de Hamsterbal De hamsterbal is een uniek en innovatief speeltje dat elke hamsterbezitter zou moeten hebben. Dit is niet zomaar een speelgoed, maar een fantastische manier om je huisdi

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie van de Hamsterbal

De hamsterbal is een uniek en innovatief speeltje dat elke hamsterbezitter zou moeten hebben. Dit is niet zomaar een speelgoed, maar een fantastische manier om je huisdier te laten bewegen en verkennen. Plaats je hamster gewoon in de bal en kijk hoe het plezier begint. De bal rolt en draait, aangedreven door de bewegingen van je hamster, waardoor een eindeloos en fascinerend spektakel ontstaat. Deze hamsterrolbal wordt geleverd in verschillende kleuren zoals blauw, groen, oranje en roze, en heeft een diameter van ongeveer 18 cm.

Voordelige en veelzijdige Hamsterbal

Als je op zoek bent naar een goedkope en voordelige manier om je hamster te vermaken, dan is deze hamsterbal precies wat je nodig hebt. Het is een geweldig stuk speelgoed dat niet alleen helpt om je hamster actief en fit te houden, maar ook een leuke manier is voor jou om interactie te hebben met je huisdier. Deze hamsterloopbal is perfect voor alle gelegenheden, of je nu thuis bent of je hamster meeneemt voor een uitje. Het is een geweldige manier om je hamster veilig te laten verkennen en spelen.

Productspecificaties van de Hamsterbal

- Producttype: Hamsterbal, ook bekend als hamsterrolbal of hamsterloopbal - Kleur: Wordt assorti kleur uitgeleverd in blauw, groen, oranje of roze - Diameter: ca. 18 cm - Toepassing: Voor gebruik door hamsters om te spelen en te verkennen - Voordelen: Helpt om hamsters actief en fit te houden, biedt een leuke en interactieve manier om met je huisdier te spelen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92625
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8711295810985
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod