ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hand cultivator schoffel 2 in 1

Hand cultivator schoffel 2 in 1


Hand cultivator schoffel 2 in 1 Deze kleine hand cultivator schoffel is een handig stukje tuingereedschap voor het schoffelen tussen de plantjes, van plantenbakken en moeilijk te bereiken stukken van

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Hand cultivator schoffel 2 in 1

Deze kleine hand cultivator schoffel is een handig stukje tuingereedschap voor het schoffelen tussen de plantjes, van plantenbakken en moeilijk te bereiken stukken van uw tuin. Met zijn compacte afmetingen van ca. 30x17x8,5 cm is deze cultivator schoffel perfect voor het onderhouden van uw tuin.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een betaalbare hand cultivator schoffel? Dan is deze 2-in-1 cultivator schoffel precies wat u nodig heeft! Met zijn scherpe prijs biedt deze schoffel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de voordelige prijs en maak uw tuinonderhoud een stuk gemakkelijker met deze hand cultivator schoffel.

Productspecificaties:

  • Type: Hand cultivator schoffel
  • Materiaal: Metaal
  • Afmetingen: ca. 30x17x8,5 cm
  • Functionaliteit: 2-in-1

Met deze hand cultivator schoffel kunt u efficiënt en gemakkelijk uw tuin onderhouden. De stevige metalen constructie zorgt ervoor dat de schoffel duurzaam en betrouwbaar is. Dankzij de 2-in-1 functionaliteit kunt u zowel schoffelen als cultivateren met één handig gereedschap. De compacte afmetingen maken het mogelijk om zelfs de moeilijkste plekken in uw tuin te bereiken. Bestel nu deze hand cultivator schoffel en maak uw tuinonderhoud een stuk eenvoudiger!

Productinformatie

Artikelnummer:
92841
Gewicht artikel (kg):
0.18
EAN:
8711252170954
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod