ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Handdoekhouder dubbel rvs

Handdoekhouder dubbel rvs


Handdoekhouder dubbel rvs Alpina De Handdoekhouder dubbel rvs Alpina is een prachtig handdoekrek gemaakt van roestvrijstaal. Het rek heeft een draaibare dubbele stang waardoor je gemakkelijk 2 handdo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Handdoekhouder dubbel rvs Alpina

De Handdoekhouder dubbel rvs Alpina is een prachtig handdoekrek gemaakt van roestvrijstaal. Het rek heeft een draaibare dubbele stang waardoor je gemakkelijk 2 handdoeken kunt ophangen. De houder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, zodat je het rek eenvoudig aan de muur kunt monteren. Met een lengte van ongeveer 43 cm voor het hangdeel en een totale lengte van ongeveer 49,5 cm, biedt dit handdoekenrek voldoende ruimte voor je handdoeken. De muurbevestigingsplaat heeft een breedte van ongeveer 5,5 cm.

Handdoekhouder dubbel rvs Alpina - Goedkoop en voordelig

Ben je op zoek naar een goedkope en voordelige handdoekhouder van roestvrijstaal? Dan is de Handdoekhouder dubbel rvs Alpina de perfecte keuze voor jou. Met zijn aantrekkelijke prijs biedt dit handdoekenrek een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt nu eenvoudig en betaalbaar genieten van een opgeruimde badkamer met voldoende ruimte voor al je handdoeken.

Productspecificaties:

  • Lengte hangdeel: ca. 43 cm
  • Volledige lengte: ca. 49,5 cm
  • Breedte muurbevestigingsplaat: ca. 5,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92224
Gewicht artikel (kg):
0.54
EAN:
8711252079677
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod