ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Handdoekrek rvs 62 cm

Handdoekrek rvs 62 cm


Handdoekrek rvs 62 cm Met het handdoekrek rvs 62 cm haal je een modern en ruim handdoekrek in huis. Het rek is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een wandbevestiging, waardoor het stevig aan de muur

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Handdoekrek rvs 62 cm

Met het handdoekrek rvs 62 cm haal je een modern en ruim handdoekrek in huis. Het rek is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een wandbevestiging, waardoor het stevig aan de muur kan worden bevestigd. Dit handdoekrek biedt voldoende ruimte voor meerdere handdoeken, waardoor je altijd een schone handdoek bij de hand hebt. Het wordt geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat je het eenvoudig kunt installeren.

Handdoekrek rvs 62 cm - voordelig en ruimtebesparend

Op zoek naar een goedkoop en voordelig handdoekrek dat ook nog eens ruimtebesparend is? Dan is het handdoekrek rvs 62 cm de perfecte keuze. Dit handdoekrek biedt niet alleen een stijlvolle oplossing voor het ophangen van je handdoeken, maar is ook nog eens betaalbaar. Met zijn afmeting van ca. 62 cm in lengte en ca. 7 cm in diepte, neemt het handdoekrek weinig ruimte in beslag. Zo kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in je badkamer.

Productspecificaties

  • Materiaal: Roestvrijstaal
  • Afmetingen: ca. 62 cm (lengte) x ca. 7 cm (diepte)
  • Wandbevestiging
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Productinformatie

Artikelnummer:
92225
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8718158575036
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod