ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Handwarmers grappig bikini 2 stuks
Handwarmers grappig bikini 2 stuks
Handwarmers grappig bikini 2 stuks
Handwarmers grappig bikini 2 stuks

Handwarmers grappig bikini 2 stuks


De Grappige Bikini Handwarmers Deze grappige bikini handwarmers zijn de perfecte oplossing om je handen warm te houden en tegelijkertijd een glimlach op je gezicht te toveren. Deze grote heatpads in

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

De Grappige Bikini Handwarmers

Deze grappige bikini handwarmers zijn de perfecte oplossing om je handen warm te houden en tegelijkertijd een glimlach op je gezicht te toveren. Deze grote heatpads in de vorm van een bikini zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook zeer praktisch. Ze bieden warmte voor ongeveer 30 minuten lang en zijn eenvoudig te activeren door op het metalen schijfje te drukken. Ze zijn ideaal voor het verlichten van rugpijn, spierpijn en andere ongemakken. Bovendien zijn ze herbruikbaar; je hoeft ze slechts 5 tot 10 minuten in kokend water te leggen om ze opnieuw te kunnen gebruiken.

Een Voordelige en Grappige Warmtebron

Deze grappige bikini handwarmers zijn niet alleen een effectieve warmtebron, maar ook een zeer voordelige keuze. Ze zijn herbruikbaar, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor koude handen. Bovendien zijn ze een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden. Ze zorgen niet alleen voor warmte, maar ook voor een hoop plezier en lachen, waardoor ze een onvergetelijk cadeau zijn.

Productsamenvatting

- Grappige handwarmers in de vorm van een bikini - Warmtebron voor ongeveer 30 minuten - Herbruikbaar door ze 5 tot 10 minuten in kokend water te leggen - Geweldig cadeau-idee voor diverse gelegenheden - Afmetingen: bovenstukje ongeveer 12,5x8,5 cm, broekje ongeveer 12x7,5 cm - Materiaal: Kunststof - Afmetingen artikel: 12 x 8 x 1 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
53039
Afmetingen:
12 x 8 x 1 cm
Afmetingen verpakking:
27 x 15 x 1 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
5060150689062
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod