ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hanging basket cocos 31 cm

Hanging basket cocos 31 cm


Voeg natuurlijke schoonheid toe met de Hanging Basket Cocos 31 cm De Hanging Basket Cocos 31 cm is een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Deze hangmand, ook wel hangpot of hangbak genoemd, h

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Voeg natuurlijke schoonheid toe met de Hanging Basket Cocos 31 cm

De Hanging Basket Cocos 31 cm is een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Deze hangmand, ook wel hangpot of hangbak genoemd, heeft een natuurlijke uitstraling dankzij de cocos inleg. Het is de perfecte keuze voor groenblijvende of bloeiende planten. Of je nu een kleurrijke bloemenpracht wilt creëren of een groene oase, deze hangmand biedt voldoende ruimte voor je favoriete planten. Een hangmand zoals deze kan het hele jaar door een lust voor het oog zijn, of het nu in de tuin is, op het terras of het balkon.

Een voordelige oplossing voor een stijlvolle tuininrichting

De Hanging Basket Cocos 31 cm van Kinzo is niet alleen een aantrekkelijke keuze, maar ook een voordelige. Deze hangmand is een goedkope manier om je buitenruimte op te fleuren en een persoonlijk tintje te geven. Het is ideaal voor gelegenheden zoals tuinfeesten, bruiloften in de buitenlucht of gewoon voor dagelijks gebruik om je tuin, terras of balkon een sfeervolle uitstraling te geven. Met deze hangmand creëer je eenvoudig en goedkoop een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Productspecificaties van de Hanging Basket Cocos 31 cm

- Diameter: 31 cm - Materiaal: cocos inleg - Merk: Kinzo - Geschikt voor: groenblijvende of bloeiende planten - Toepassing: tuin, terras, balkon - Stijl: natuurlijk - Vorm: rond - Installatie: hangend - Kleur: bruin De Hanging Basket Cocos 31 cm is de perfecte keuze voor iedereen die zijn buitenruimte op een natuurlijke en stijlvolle manier wil inrichten.

Productinformatie

Artikelnummer:
91711
Gewicht artikel (kg):
0.59
EAN:
8711252137568
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod