ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hangmat streep Summer 200 cm

Hangmat streep Summer 200 cm


Ontdek de Ultieme Ontspanning met de Hangmat Streep Summer 200 cm Geniet van ultieme ontspanning in uw eigen tuin of op uw balkon met de Hangmat Streep Summer 200 cm. Deze stijlvolle gestreepte hangma

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Ultieme Ontspanning met de Hangmat Streep Summer 200 cm

Geniet van ultieme ontspanning in uw eigen tuin of op uw balkon met de Hangmat Streep Summer 200 cm. Deze stijlvolle gestreepte hangmat is vervaardigd uit 100% katoen, waardoor u kunt genieten van optimaal comfort en duurzaamheid. De hangmat is uitgerust met touwen en metalen ringen, wat het ophangen ervan een fluitje van een cent maakt. Of u nu een boek wilt lezen, wilt zonnebaden of gewoon wilt relaxen, deze hangmat biedt de perfecte ontspanningsplek voor iedereen tot 100 kg. Met zijn kleurrijke dessin voegt de Hangmat Streep Summer een vrolijke noot toe aan elke buitenruimte.

Voordelige Ontspanning in Stijl

Zoekt u een voordelige manier om uw buitenruimte te verrijken en tegelijkertijd een comfortabele plek te creëren om te ontspannen? De Hangmat Streep Summer 200 cm is de ideale keuze. Deze betaalbare hangmat combineert stijl met comfort en gebruiksgemak, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke tuin, patio of balkon. Het gestreepte ontwerp en de assorti kleuren/dessins zorgen ervoor dat deze hangmat niet alleen een plek is om te relaxen, maar ook een aantrekkelijk decorstuk. Profiteer van een voordelige manier om te genieten van de zomer met deze veelzijdige en stijlvolle hangmat.

Products Specificaties

  • Materiaal: 100% katoen
  • Inclusief touwen met metalen ringen voor eenvoudig ophangen
  • Geschikt voor personen tot 100 kg
  • Assorti dessin/kleur bij levering
  • Afmetingen: ca. 200x80 cm
Ontdek

Productinformatie

Artikelnummer:
93041
Gewicht artikel (kg):
1.3
EAN:
8718158359537
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod