ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hapjesplank serveerplank snijplank hout teak lang 59 cm

Hapjesplank serveerplank snijplank hout teak lang 59 cm


Ben je op zoek naar een veelzijdige en robuuste snijplank? Dan is de Snijplank, Serveerplank of Stokbroodplank Hout Teak Lang 59 cm precies wat je nodig hebt! Deze extra lange houten hapjesplank is pe

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ben je op zoek naar een veelzijdige en robuuste snijplank? Dan is de Snijplank, Serveerplank of Stokbroodplank Hout Teak Lang 59 cm precies wat je nodig hebt! Deze extra lange houten hapjesplank is perfect voor het snijden en serveren van verschillende lekkernijen, zoals brood, vis, groenten, worst, kaas, hapjes, tapas en vlees.

Deze robuuste hapjesplank is gemaakt van duurzaam massief hard teakhout, wat zorgt voor een langdurige kwaliteit. Het teakhout staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Deze plank is gemaakt van topkwaliteit teakhout, maar tegen een lage prijs.

Met een handvat en ophangtouw is deze snijplank niet alleen functioneel, maar ook handig in gebruik. Het handvat zorgt voor een stevige grip bij het snijden en serveren, terwijl het ophangtouw het gemakkelijk maakt om de plank op te bergen. Of je nu thuis bent of in de horeca werkt, deze plank is ideaal voor verschillende gelegenheden.

Naast het gebruik als snijplank en serveerplank, is deze plank ook zeer geschikt ter decoratie. De stoere uitstraling van het teakhout voegt een natuurlijk en rustiek element toe aan elke keuken of eettafel. Het is een eyecatcher die zowel functioneel als decoratief is.

Let op: deze snijplank is niet geschikt voor de vaatwasser. Het wordt aanbevolen om de plank met de hand te reinigen om de duurzaamheid te behouden.

De afmetingen van de snijplank zijn ongeveer 59x20x1,5 cm. Met deze ruime afmetingen heb je voldoende ruimte om verschillende ingrediënten te snijden en te serveren.

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige en stoere Snijplank Serveerplank Stokbroodplank Hout Teak Lang 59 cm toe aan je keukenaccessoires. Ervaar de kwaliteit van duurzaam teakhout voor een betaalbare prijs. Gebruik hem voor het snijden en serveren van diverse lekkernijen en geniet van een prachtige decoratieve toevoeging aan je keuken.

Niet geschikt voor de vaatwasser.
Afmeting snijplank: ca. 59x20x1,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93776
Gewicht artikel (kg):
1
EAN:
8719987334245
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod