ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Heren pantoffels gestreept 41-42

Heren pantoffels gestreept 41-42


Comfort en Stijl met Heren Pantoffels Gestreept 41-42 Maak kennis met de Apollo Heren Pantoffels Gestreept 41-42, de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze warme gevoerde heren sloffen, ook we

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Comfort en Stijl met Heren Pantoffels Gestreept 41-42

Maak kennis met de Apollo Heren Pantoffels Gestreept 41-42, de perfecte combinatie van comfort en stijl. Deze warme gevoerde heren sloffen, ook wel bekend als huisslippers, bieden het ultieme comfort voor uw voeten. De gestreepte design geeft een modieuze uitstraling die past bij elke casual outfit. Daarnaast zijn ze uitgerust met kunststof antislip zolen voor veiligheid en stabiliteit. De pantoffels worden assorti kleur uitgeleverd in zwart/grijs of donkerblauw/grijs, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw stijl past.

Voordelige en Praktische Heren Pantoffels

De Apollo Heren Pantoffels Gestreept 41-42 zijn niet alleen comfortabel en modieus, maar ook bijzonder voordelig. Deze goedkope heren pantoffels zijn ideaal voor dagelijks gebruik in huis, het biedt een comfortabele oplossing voor koude voeten. Daarnaast zijn deze voordelige pantoffels ook perfect voor casual gelegenheden zoals een ontspannen dag thuis of een gezellige avond met vrienden. Met deze heren sloffen krijgt u waar voor uw geld zonder in te leveren op comfort en stijl.

Productspecificaties van de Heren Pantoffels Gestreept 41-42

- Merk: Apollo - Type: Heren Pantoffels - Design: Gestreept - Maat: 41-42 - Materiaal: Warme voering - Zolen: Kunststof antislip zolen - Kleur: Assorti uitgeleverd in zwart/grijs of donkerblauw/grijs - Toepassing: Voor thuisgebruik en casual gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
93246
Gewicht artikel (kg):
0.21
EAN:
8718051465601
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod