ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Herensokken stip streep blauw 39-42 Apollo 5 paar

Herensokken stip streep blauw 39-42 Apollo 5 paar


Herensokken stip streep blauw 39-42 Apollo 5 paar: Een mix van comfort en stijl Verrijk je sokkenlade met deze set van vijf paar herensokken van Apollo. De stijlvolle combinatie van stippen en strepen

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Herensokken stip streep blauw 39-42 Apollo 5 paar: Een mix van comfort en stijl

Verrijk je sokkenlade met deze set van vijf paar herensokken van Apollo. De stijlvolle combinatie van stippen en strepen in blauw zorgt voor een trendy look, terwijl de maat 39-42 een comfortabele pasvorm garandeert. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual dagje uit, deze sokken zijn een perfecte keuze. De verschillende dessins fantasiesokken in één set zorgen voor een unieke variatie in je garderobe. Gemaakt van 75% katoen, 22% polyester en 3% elastaan, bieden deze sokken de juiste mix van zachtheid en duurzaamheid.

Voordelige Herensokken voor elke gelegenheid

Op zoek naar voordelige en stijlvolle sokken? Dan zijn deze Herensokken stip streep blauw 39-42 Apollo 5 paar de perfecte keuze. Deze sokken zijn niet alleen goedkoop, maar bieden ook een trendy uitstraling die geschikt is voor zowel formele als informele gelegenheden. Draag ze onder je pak voor een belangrijke zakelijke bijeenkomst of combineer ze met je vrijetijdskleding voor een casual uitje. Met deze voordelige sokken kun je moeiteloos je stijl upgraden zonder een gat in je portemonnee te slaan.

Productspecificaties

  • Producttype: Herensokken
  • Merk: Apollo
  • Kleur: Blauw met stip/streep motief
  • Maat: 39-42
  • Aantal: 5 paar
  • Samenstelling: 75% katoen, 22% polyester, 3% elastaan
  • Dessin: Verschillende fantasie dessins

Productinformatie

Artikelnummer:
93888
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8718051122450
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod