ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Honden halsketting metaal 30 cm

Honden halsketting metaal 30 cm


Productbeschrijving Deze robuuste hondenketting van metaal, ook wel honden halsband of honden halslint genoemd, is met zijn lengte van 30 cm en dikte van 0,6 cm een perfecte keuze voor uw huisdier. He

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Deze robuuste hondenketting van metaal, ook wel honden halsband of honden halslint genoemd, is met zijn lengte van 30 cm en dikte van 0,6 cm een perfecte keuze voor uw huisdier. Het is gemaakt van duurzaam metaal, met een draaddikte van ongeveer 2 mm, ontworpen om bestand te zijn tegen de energie en het enthousiasme van uw hond. Deze metalen hondenketting zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm voor uw trouwe viervoeter.

Toepassingen en Gelegenheden

Op zoek naar een betaalbare en praktische oplossing voor het uitlaten van uw hond? Deze voordelige honden halsketting van metaal is de perfecte keuze. Het is ideaal voor dagelijks gebruik, zoals wandelingen in het park, trainingssessies of gewoon om uw hond veilig te houden in uw achtertuin. Het minimalistische ontwerp maakt het ook een geschikte accessoire voor speciale gelegenheden, zoals hondenshows of fotoshoots.

Productspecificaties

  • Type: Honden halsketting
  • Materiaal: Metaal
  • Lengte: 30 cm
  • Dikte: 0,6 cm
  • Draaddikte: ca. 2 mm

Productinformatie

Artikelnummer:
92545
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252389776
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod