ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hondenborstel met handschoen

Hondenborstel met handschoen


Productomschrijving: Met de dierenborstel handschoen kunt u gemakkelijk en efficiënt loszittende haren verwijderen bij honden, katten en andere dieren. Deze handige borstel met handschoen is voorzien

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving:

Met de dierenborstel handschoen kunt u gemakkelijk en efficiënt loszittende haren verwijderen bij honden, katten en andere dieren. Deze handige borstel met handschoen is voorzien van stevige siliconen noppen, waarmee u uw huisdier een heerlijke massage kunt geven tijdens het borstelen. De borstelhandschoen is huidvriendelijk en zorgt voor een aangename ervaring voor zowel u als uw trouwe viervoeter. Daarnaast is de handschoen voorzien van klittenband, waardoor deze goed aansluit bij de pols en geschikt is voor iedereen. U kunt de borstel zowel droog als nat gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het douchen. De hondenborstel wordt assorti kleur uitgeleverd in blauw, groen en/of roze.

Goedkope en voordelige dierenborstel handschoen

Op zoek naar een goedkope en voordelige dierenborstel handschoen? Dan is deze hondenborstel met handschoen precies wat u nodig heeft! Met deze betaalbare borstel kunt u op een budgetvriendelijke manier uw huisdier verzorgen. De handschoen met stevige siliconen noppen zorgt voor een grondige borstelbeurt en een heerlijke massage, zonder dat u diep in de buidel hoeft te tasten. Investeer in de verzorging van uw huisdier en bespaar tegelijkertijd met deze voordelige dierenborstel handschoen.

Productspecificaties:

  • Handige borstel met handschoen voor het verwijderen van loszittende haren
  • Geschikt voor honden, katten en andere dieren
  • Huidvriendelijk en geeft een heerlijke massage
  • Universele maat met klittenband voor een goede pasvorm

Productinformatie

Artikelnummer:
93708
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8718158366313
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod