ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Hondenriem automatisch 5 mtr

Hondenriem automatisch 5 mtr


Productinformatie Hondenriem Automatisch 5 mtr De Hondenriem Automatisch 5 mtr is een betrouwbare en praktische keuze voor elke hondenbezitter. Deze hondenlijn met automatische terugloopfunctie biedt

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Productinformatie Hondenriem Automatisch 5 mtr

De Hondenriem Automatisch 5 mtr is een betrouwbare en praktische keuze voor elke hondenbezitter. Deze hondenlijn met automatische terugloopfunctie biedt uw viervoeter voldoende vrijheid om te bewegen, terwijl u de controle behoudt. De riem, ook wel hondenleiband of hondenketting genoemd, is uitgerust met een handige vastzetknop en een comfortabel rubber handvat. Met een lengte van 5 meter is deze hondenriem geschikt voor honden met een trekkracht tot maximaal 20 kg. De hondenriem wordt geleverd in een assorti kleur, wat betekent dat u een kleur ontvangt uit de beschikbare opties: rood, blauw of groen. De afmeting van de hondenriem is 15,5x10x3 cm.

Toepassing en Gelegenheden

De Hondenriem Automatisch 5 mtr is een voordelige keuze voor dagelijkse wandelingen, trainingen of speelsessies in het park. Het is een economische en praktische oplossing voor zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters. De hondenriem is eenvoudig in gebruik en dankzij de automatische terugloopfunctie kunt u de lengte van de riem eenvoudig aanpassen aan de omgeving en activiteit. Of uw hond nu snuffelt aan de struiken of rondrent in het park, deze hondenriem zorgt ervoor dat u altijd de controle behoudt.

Productspecificaties

  • Type: Hondenriem Automatisch 5 mtr
  • Kenmerken: Automatische terugloop, vastzetknop, rubber handvat
  • Lengte: 5 meter
  • Trekkracht: Geschikt voor honden tot 20 kg
  • Kleur: Assorti (rood, blauw, groen)
  • Afmeting: 15,5x10x3 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91934
Gewicht artikel (kg):
0.27
EAN:
8711295658693
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod