ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Houtboren set 8 delig

Houtboren set 8 delig


Houtboren set 8 delig Deze houtboren set bestaat uit 8 verschillende maten houtboren en wordt geleverd in een handige kunststof cassette. Met een boorafmeting variërend van 3 t/m 10 mm, biedt deze se

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Houtboren set 8 delig

Deze houtboren set bestaat uit 8 verschillende maten houtboren en wordt geleverd in een handige kunststof cassette. Met een boorafmeting variërend van 3 t/m 10 mm, biedt deze set de meest gebruikte maten voor al jouw houtbewerkingsprojecten. De compacte verpakking heeft een afmeting van 22x12x2 cm, waardoor je de set gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Voordelige houtboren set

Op zoek naar een goedkope en voordelige houtboren set? Dan is deze 8-delige set perfect voor jou. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt deze set de essentiële houtboren die je nodig hebt voor een betaalbare prijs. Of je nu een hobbyist bent of een professional, deze set is een slimme keuze voor al jouw houtbewerkingsklussen.

Productspecificaties

  • Aantal: 8 houtboren
  • Boorafmeting: 3 t/m 10 mm
  • Verpakking: Kunststof cassette
  • Afmeting verpakking: 22x12x2 cm

Met deze 8-delige houtboren set heb je alle essentiële maten binnen handbereik. Of je nu gaten wilt boren voor schroeven, pluggen of andere houtverbindingen, deze set voorziet in al jouw behoeften. De houtboren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bestel nu en profiteer van de voordelige prijs van deze set!

Productinformatie

Artikelnummer:
92110
Gewicht artikel (kg):
0.24
EAN:
8718026584139
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod