ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
IJskrabber met handschoen Luxe Allride

IJskrabber met handschoen Luxe Allride


IJskrabber met handschoen Luxe Allride Met de IJskrabber met handschoen Luxe Allride heb je nooit meer last van koude handen tijdens het krabben van ijs. Deze ijskrabber is voorzien van een gevoerde

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

IJskrabber met handschoen Luxe Allride

Met de IJskrabber met handschoen Luxe Allride heb je nooit meer last van koude handen tijdens het krabben van ijs. Deze ijskrabber is voorzien van een gevoerde handschoen, waardoor je handen lekker warm blijven, zelfs tijdens de koudste winterdagen. De handschoen is ook voorzien van elastiek bij de mouwen, waardoor koude wind geen kans krijgt om naar binnen te dringen. Deze ijskrabber wordt assorti kleur uitgeleverd in rood, groen, blauw of zwart en heeft een afmeting van 35x18x7 cm.

Goedkope en voordelige IJskrabber met handschoen Luxe Allride

Wil je een ijskrabber met handschoen van goede kwaliteit, maar wil je niet te veel betalen? Dan is de IJskrabber met handschoen Luxe Allride de perfecte keuze voor jou. Deze ijskrabber is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens erg voordelig. Met deze ijskrabber ben je altijd goed voorbereid op de winterse omstandigheden en hoef je nooit meer met koude handen te krabben. Bestel nu en profiteer van de voordelige prijs!

Productspecificaties

  • IJskrabber met gevoerde handschoen
  • Voorzien van elastiek bij de mouwen tegen koude wind
  • Assorti kleur: rood, groen, blauw of zwart
  • Afmeting ijskrabber: 35x18x7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91914
Gewicht artikel (kg):
0.16
EAN:
8711252220055
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod