ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Insectenverwijderaar auto 500 ml

Insectenverwijderaar auto 500 ml


Insectenverwijderaar auto 500 ml De Insectenverwijderaar auto 500 ml van Dunlop is speciaal ontworpen om insecten, vliegen en vogelpoep effectief te verwijderen van voertuigen. Met deze handige spray

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Insectenverwijderaar auto 500 ml

De Insectenverwijderaar auto 500 ml van Dunlop is speciaal ontworpen om insecten, vliegen en vogelpoep effectief te verwijderen van voertuigen. Met deze handige spray kunt u gemakkelijk hardnekkig vuil verwijderen zonder de lak, kunststof, glas, chroom en metaal aan te tasten. Of u nu een auto, vrachtwagen, motor of caravan heeft, deze insectenverwijderaar is de ideale cleaner voor al uw voertuigen.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een goedkope en voordelige oplossing om insecten en ander vuil van uw voertuig te verwijderen? Dan is de Insectenverwijderaar auto 500 ml de perfecte keuze. Met zijn betaalbare prijs biedt deze reiniger een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U hoeft niet langer veel geld uit te geven aan dure reinigingsproducten. Kies voor deze voordelige insectenverwijderaar en geniet van een schone en glanzende auto, vrachtwagen, motor of caravan.

Productspecificaties:

  • Inhoud: 500 ml
  • Geschikt voor gebruik op autolak, kunststof, glas, chroom, metaal, etc.
  • Afmeting verpakking: ca. 26x8x5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92248
Gewicht artikel (kg):
0.57
EAN:
8711252869117
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod