ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Invries ijsblokjes plastic 18 st

Invries ijsblokjes plastic 18 st


Invries ijsblokjes plastic 18 st De Invries ijsblokjes plastic 18 st zijn de ideale toevoeging aan uw drankjes. Met deze plastic ijsblokjes kunt u genieten van een koel glas drinken zonder dat uw dran

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Invries ijsblokjes plastic 18 st

De Invries ijsblokjes plastic 18 st zijn de ideale toevoeging aan uw drankjes. Met deze plastic ijsblokjes kunt u genieten van een koel glas drinken zonder dat uw drankje verdund wordt. De ijsblokjes hebben een handig formaat van ca. 2,5x2,5x2,5 cm, waardoor ze perfect passen in elk glas. Bovendien worden de ijsblokjes assorti kleur uitgeleverd in geel, groen, roze en/of blauw, waardoor u altijd een vrolijke touch aan uw drankje kunt geven.

Invries ijsblokjes plastic 18 stuks in koker

De Invries ijsblokjes plastic 18 stuks in koker zijn een voordelige optie voor het koelen van uw drankjes. Met deze plastic ijsblokjes kunt u uw favoriete drankje op een goedkope manier verfrissen. Of u nu een feestje heeft, een barbecue organiseert of gewoon thuis wilt genieten van een koel drankje, deze ijsblokjes zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Met een handige koker om de ijsblokjes in te bewaren, kunt u ze gemakkelijk invriezen en altijd bij de hand hebben.

Productspecificaties:

  • Aantal: 18 stuks
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting: ca. 2,5x2,5x2,5 cm
  • Kleuren: assorti (geel, groen, roze en/of blauw)

Productinformatie

Artikelnummer:
93511
Gewicht artikel (kg):
0.29
EAN:
8719987379536
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod