ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Jumbo placemat hond kat groot 56 cm

Jumbo placemat hond kat groot 56 cm


Placemat hond kat groot jumbo 1 st. Deze jumbo placemat is perfect voor alle dierenliefhebbers! Met zijn afmeting van ca. 56x37 cm is hij lekker groot en biedt voldoende ruimte voor zowel honden als k

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Placemat hond kat groot jumbo 1 st.

Deze jumbo placemat is perfect voor alle dierenliefhebbers! Met zijn afmeting van ca. 56x37 cm is hij lekker groot en biedt voldoende ruimte voor zowel honden als katten om van hun maaltijd te genieten. De placemat is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een vrolijk dierenmotief, waardoor het ook ideaal is voor kinderen om te gebruiken bij het tekenen en knutselen. Daarnaast kan deze placemat ook dienen als buro-onderlegger, waardoor hij multifunctioneel is.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een goedkope en voordelige placemat voor jouw huisdier? Dan is deze jumbo placemat hond kat groot de perfecte keuze! Met zijn aantrekkelijke prijs en uitstekende kwaliteit krijg je waar voor je geld. Het assorti kat hond design zorgt ervoor dat je een leuke verrassing krijgt bij het ontvangen van de placemat. Profiteer nu van deze voordelige aanbieding!

Productspecificaties:

  • Afmeting: ca. 56x37 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Design: Assorti kat hond
  • Aantal: 1 stuk

Productinformatie

Artikelnummer:
92987
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
8718158328595
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod