ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kabel klittenbandsluiting 4 dlg

Kabel klittenbandsluiting 4 dlg


Productomschrijving Onze Kabel klittenbandsluiting 4 dlg is de ideale oplossing om uw kabels georganiseerd en netjes te houden. Deze kabelbinders, ook wel bekend als kabelorganizers of kabelclips, zij

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Onze Kabel klittenbandsluiting 4 dlg is de ideale oplossing om uw kabels georganiseerd en netjes te houden. Deze kabelbinders, ook wel bekend als kabelorganizers of kabelclips, zijn perfect voor het beheren van allerlei soorten kabels zoals computerkabels, audio kabels en stroomsnoeren. Dankzij de handige klittenbandsluiting zijn ze snel en eenvoudig te bevestigen. Elk pakket bevat vier binders met een afmeting van ongeveer 36x2,6 cm.

Toepassingen en Voordelen

De Kabel klittenbandsluiting 4 dlg is een voordelig hulpmiddel om kabelwarboel te voorkomen. Ze zijn bijzonder nuttig op plaatsen waar veel kabels samenkomen, zoals achter uw tv-meubel, onder uw bureau of in uw thuisstudio. Maar ook voor het opbergen van kabels, bijvoorbeeld tijdens het reizen, zijn deze kabelbinders ideaal. Goedkoop en praktisch, deze kabelbinders zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde omgeving.

Productspecificaties

- Type: Kabel klittenbandsluiting - Aantal: 4 stuks - Materiaal: Klittenband - Afmeting: ca. 36x2,6 cm - Toepassing: Geschikt voor het organiseren van allerlei soorten kabels - Bevestiging: Snel en eenvoudig dankzij de klittenbandsluiting.

Productinformatie

Artikelnummer:
91733
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8711252493503
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod