ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kabelhaspel 25 meter verlengsnoer

Kabelhaspel 25 meter verlengsnoer


Productbeschrijving Deze robuuste Kabelhaspel 25 meter verlengsnoer is uw perfecte partner voor al uw elektrische behoeften. Of u nu een uitgebreide verlichtingsopstelling heeft, of gewoon een extra s

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Deze robuuste Kabelhaspel 25 meter verlengsnoer is uw perfecte partner voor al uw elektrische behoeften. Of u nu een uitgebreide verlichtingsopstelling heeft, of gewoon een extra stopcontact nodig heeft voor uw elektrische apparaten, deze verlenghaspel is de oplossing. De kabelhaspel is uitgerust met een H05VV-F 3G 1.0mm2 snoer van 25 meter, waardoor u voldoende bereik heeft voor de meeste huishoudelijke en kantoorbehoeften. Met 4 geaarde stopcontacten, kunt u meerdere apparaten tegelijkertijd aansluiten.

Voordeel en Toepasbaarheid

Als u op zoek bent naar een voordelige oplossing voor uw elektrische uitbreiding, dan is deze Kabelhaspel 25 meter verlengsnoer de perfecte keuze. Het is niet alleen goedkoop, maar ook zeer praktisch en veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden, zoals feestjes, evenementen, of gewoon voor dagelijks gebruik in huis of op kantoor. Met zijn kinderbeveiliging en thermische beveiliging, biedt het ook een extra laag veiligheid.

Productspecificaties

  • Soort: Kabelhaspel 25 meter verlengsnoer
  • Snoer: H05VV-F 3G 1.0mm2
  • Lengte snoer: 25 meter
  • Aantal stopcontacten: 4 geaarde stopcontacten
  • Beveiliging: Thermische beveiliging en kinderbeveiliging
  • Maximale belasting: 2300 watt
  • Afmeting haspel: ca. 23x30x19 cm
Deze kabelhaspel is GS goedgekeurd en geschikt voor gebruik binnenshuis. De metalen standaard zorgt voor stabiliteit en gemakkelijk gebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
92008
Gewicht artikel (kg):
3.15
EAN:
8717729110638
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod