ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kadotas middelgroot bloem

Kadotas middelgroot bloem


Over de Kadotas Middelgroot Bloem Een speciaal cadeau verdient een speciale verpakking. De Kadotas Middelgroot Bloem is een prachtige geschenkverpakking met een charmante bloemenprint die elke gift ex

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Over de Kadotas Middelgroot Bloem

Een speciaal cadeau verdient een speciale verpakking. De Kadotas Middelgroot Bloem is een prachtige geschenkverpakking met een charmante bloemenprint die elke gift extra speciaal maakt. Deze geschenktas, ook wel bekend als cadeauzakje of gift bag, is ideaal voor het inpakken van middelgrote geschenken. De tas is voorzien van een handig touwtje om de tas gemakkelijk te kunnen dragen. Met zijn afmetingen van ongeveer 22,5x16x8 cm, is deze cadeautas een perfecte keuze voor allerlei soorten cadeaus.

Voordelig en veelzijdig

De Kadotas Middelgroot Bloem is een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en eenvoudige manier om een cadeau te verpakken. Deze goedkope geschenktas is niet alleen ideaal voor verjaardagen, maar ook voor andere gelegenheden zoals Moederdag, Valentijnsdag, jubilea, of gewoon om iemand te verrassen. Met deze budgetvriendelijke cadeauzak, kunt u uw cadeau op een elegante manier presenteren zonder veel geld uit te geven.

Productsamenstelling

  • Type: Kadotas Middelgroot Bloem
  • Materiaal: Papier
  • Design: Bloemenprint
  • Extra: Voorzien van touwtje
  • Afmetingen: ca. 22,5x16x8 cm
Geef uw cadeau op een stijlvolle en betaalbare manier met de Kadotas Middelgroot Bloem. Het is meer dan een verpakking, het is een deel van het cadeau zelf.

Productinformatie

Artikelnummer:
81811
Afmetingen:
16 x 8 x 22 cm
Materiaal:
Papier
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
4007779630120
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod