ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kamerstickers stof 2 st.

Kamerstickers stof 2 st.


Productbeschrijving Ontdek de magie van decoratie met onze Kamerstickers stof 2 st.. Deze set bevat twee unieke stoffen muurdecoraties die je kinderkamer een vrolijke en speelse uitstraling geven. De

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Ontdek de magie van decoratie met onze Kamerstickers stof 2 st.. Deze set bevat twee unieke stoffen muurdecoraties die je kinderkamer een vrolijke en speelse uitstraling geven. Deze stoffen muurstickers zijn de perfecte aanvulling voor elke kinderkamer en worden geleverd in verschillende designs. Of je nu een kleine prinses of een avontuurlijke ontdekker thuis hebt, deze kamerstickers van stof maken van hun kamer een plek waar ze graag tijd doorbrengen. Met een afmeting van ongeveer 20x18 cm, hebben deze decoratiestickers de perfecte grootte om een opvallend statement te maken zonder te overheersend te zijn.

Voordelig en veelzijdig

Onze Kamerstickers stof 2 st. zijn niet alleen een goedkope manier om je kinderkamer op te fleuren, maar ook een veelzijdige decoratieoptie. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor je de look van de kamer gemakkelijk kunt veranderen zonder veel geld uit te geven. Deze voordelige kamerstickers zijn perfect voor verjaardagen, feestjes of gewoon om de kinderkamer een nieuwe look te geven. En met twee stickers in elke set, heb je genoeg mogelijkheden om te spelen met verschillende ontwerpen en lay-outs.

Productspecificaties

- Producttype: Kamerstickers stof 2 st. - Materiaal: Stof - Aantal in verpakking: 2 stuks - Afmetingen: ca. 20x18 cm - Designs: Verschillende designs, uitgeleverd in assortiment - Geschikt voor: Kinderkamer decoratie - Extra: Makkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92290
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8711252310626
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod