ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Karabijnhaken 12 stuks

Karabijnhaken 12 stuks


Karabijnhaken 12 stuks Deze set bevat 12 verzinkte stalen karabijnhaken met een afmeting van 5x50 mm. De karabijnhaken zijn ideaal voor diverse toepassingen waarbij het nodig is om iets snel en veilig

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Karabijnhaken 12 stuks

Deze set bevat 12 verzinkte stalen karabijnhaken met een afmeting van 5x50 mm. De karabijnhaken zijn ideaal voor diverse toepassingen waarbij het nodig is om iets snel en veilig te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van sleutels, gereedschap, tassen, enzovoort. Let op: deze karabijnhaken zijn niet geschikt voor sport-doeleinden, zoals bergbeklimmen.

Voordelige verzinkte karabijnhaken 12 stuks

Op zoek naar goedkope karabijnhaken? Dan is deze set van 12 verzinkte karabijnhaken precies wat je nodig hebt. Met deze haken kun je op een voordelige manier diverse objecten bevestigen. Of je nu sleutels wilt ophangen, gereedschap wilt bevestigen of tassen wilt vastmaken, deze karabijnhaken bieden de perfecte oplossing. Ze zijn handig in gebruik en hebben een afmeting van 5x50 mm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

Productspecificaties:

  • Set van 12 verzinkte stalen karabijnhaken
  • Afmeting: 5x50 mm
  • Niet geschikt voor sport-doeleinden, zoals bergbeklimmen

Productinformatie

Artikelnummer:
92449
Gewicht artikel (kg):
0.23
EAN:
8718692626102
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod