ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sale
Karaoke microfoon zilver

Karaoke microfoon zilver

39% korting
Adviesprijs:

Karaoke microfoon zilver Zing mee met je favoriete liedjes waar en wanneer je maar wilt met deze draadloze karaoke microfoon in het zilver. Deze microfoon is voorzien van een ingebouwde speaker, waar

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Karaoke microfoon zilver

Zing mee met je favoriete liedjes waar en wanneer je maar wilt met deze draadloze karaoke microfoon in het zilver. Deze microfoon is voorzien van een ingebouwde speaker, waardoor je geen aparte geluidsinstallatie nodig hebt. Verbind de microfoon eenvoudig via usb of bluetooth met je mobiele telefoon, tablet of ander apparaat met Android of iOS. Of je nu liedjes wilt zingen van Spotify, YouTube, je usb-stick of sd-kaart, met deze karaoke microfoon kan het allemaal. De microfoon heeft een batterijduur van maar liefst 6 uur en met het handige bedieningspaneel kun je het volume, de echo en de nummerkeuze regelen. Een ideaal cadeau voor zowel volwassenen als kinderen voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst en meer.

Goedkope karaoke microfoon zilver

Wil je graag genieten van karaokeplezier zonder te veel te betalen? Dan is deze voordelige karaoke microfoon in het zilver de perfecte keuze. Met zijn draadloze functie, ingebouwde speaker en uitgebreide verbindingsmogelijkheden via usb en bluetooth, krijg je een complete karaoke-ervaring voor een betaalbare prijs. Zing mee met je favoriete nummers van Spotify, YouTube, je usb-stick of sd-kaart, waar en wanneer je maar wilt. Met de handige bedieningsopties kun je het geluid aanpassen naar jouw voorkeur. Deze goedkope karaoke microfoon is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en is een geweldig cadeau-idee voor verschillende gelegenheden.

Specificaties:

- Draadloze microfoon

- Bluetooth 4.0 ondersteuning

- Uitgangsvermogen: 5 watt

- Frequentiebereik: 100Hz - 10kHz

- Maximale geluidsdruk: 115dB - 1kHz

- Echo modus effect

-

Productinformatie

Artikelnummer:
93757
Gewicht artikel (kg):
0.3
EAN:
5904463314580
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod