ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kastmand opbergmand groot 35 cm

Kastmand opbergmand groot 35 cm


Over de Kastmand Opbergmand Groot 35 cm Deze Kastmand Opbergmand Groot 35 cm, ook wel bekend als de ruime gevlochten bewaarmand, is uw ultieme oplossing voor het netjes en georganiseerd houden van uw

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Over de Kastmand Opbergmand Groot 35 cm

Deze Kastmand Opbergmand Groot 35 cm, ook wel bekend als de ruime gevlochten bewaarmand, is uw ultieme oplossing voor het netjes en georganiseerd houden van uw kleding en kleine accessoires. Met een royale grootte van 35x29x13 cm, biedt deze opbergmand voldoende ruimte voor uw sokken, shirtjes, ondergoed, panties en andere kleine spulletjes. Beschikbaar in een assortiment van zwart, wit en grijs, kan deze grote kastmand moeiteloos in elke kamer decor passen.

Voordelige en veelzijdige opbergoplossing

Als u op zoek bent naar een goedkope en voordelige manier om uw kleding en accessoires op te bergen, dan is deze grote Kastmand Opbergmand precies wat u nodig heeft. Het is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor speciale gelegenheden zoals verhuizingen, seizoenswisselingen of zelfs voor het netjes houden van uw vakantiehuisje. Bovendien is het een ideale opbergoplossing voor studenten die hun studentenkamers netjes en georganiseerd willen houden.

Productsamenstelling van de Kastmand Opbergmand Groot 35 cm

- Afmeting: ca. 35x29x13 cm - Beschikbare kleuren: zwart, wit, grijs (wordt assorti geleverd) - Materiaal: Duurzaam gevlochten materiaal - Toepassingen: Opslag van kleding en kleine accessoires - Kenmerken: Ruim, veelzijdig en stijlvol ontwerp.

Productinformatie

Artikelnummer:
93011
Gewicht artikel (kg):
0.43
EAN:
8719202129830
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod