ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Katten speelstok 56 cm

Katten speelstok 56 cm


Productomschrijving Katten speelstok 56 cm Deze katten speelhengel van 56 cm is het ideale speelgoed voor u en uw kat. De speelstok, ook wel bekend als kattenspeelgoedstok, is gemaakt van duurzaam ku

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving Katten speelstok 56 cm

Deze katten speelhengel van 56 cm is het ideale speelgoed voor u en uw kat. De speelstok, ook wel bekend als kattenspeelgoedstok, is gemaakt van duurzaam kunststof en is uitgerust met een bal en veren om de aandacht van uw kat te trekken. Het stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van uw kat en zorgt voor uren speelplezier. De katten speelstok wordt assorti kleur uitgeleverd, u kunt dus een roze of blauwe speelhengel ontvangen.

Voordelige en veelzijdige katten speelhengel

Deze katten speelstok is een voordelige keuze voor elke kattenbezitter. Het is een goedkoop maar effectief middel om uw kat actief en gezond te houden. De speelhengel is niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar is ook een uitstekend cadeau voor kattenliefhebbers tijdens speciale gelegenheden zoals verjaardagen of feestdagen. Dankzij de lengte van 56 cm kunt u comfortabel spelen zonder dat u hoeft te bukken, waardoor het ook een goede optie is voor oudere of minder mobiele kattenbezitters.

Productsamenstelling katten speelstok 56 cm

- Materiaal: Duurzaam kunststof - Lengte: 56 cm - Kenmerken: Bal en veren - Kleur: Assorti (roze of blauw) - Toepassing: Geschikt voor dagelijks gebruik, cadeau voor kattenliefhebbers, ideaal voor oudere of minder mobiele kattenbezitters.

Productinformatie

Artikelnummer:
93019
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8718158961921
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod