ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Katten speeltunnel

Katten speeltunnel


Ontdek de Vreugde van de Katten Speeltunnel Laat je kat de wereld verkennen met onze katten speeltunnel. Deze duurzame nylon tunnel, ook wel bekend als kattentunnel of speeltunnel voor katten, biedt j

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Vreugde van de Katten Speeltunnel

Laat je kat de wereld verkennen met onze katten speeltunnel. Deze duurzame nylon tunnel, ook wel bekend als kattentunnel of speeltunnel voor katten, biedt je pluizige vriend uren van opwindend spel en ontdekking. De speeltunnel is voorzien van twee intrigerende speelballetjes die de natuurlijke jachtinstincten van je kat zullen prikkelen. De speeltunnel wordt geleverd in een assortiment van levendige kleuren zoals rood en blauw, waardoor het een aantrekkelijk stuk speelgoed is voor je kat om mee te spelen.

Voordelige en Veelzijdige Katten Speeltunnel

Onze katten speeltunnel is een voordelig en veelzijdig stuk speelgoed dat essentieel is voor elke kattenbezitter. Het is een geweldige manier om je kat actief en geëngageerd te houden, of je nu thuis bent of niet. De speeltunnel is niet alleen goedkoop, maar ook ongelooflijk veelzijdig. Het kan worden gebruikt tijdens speelsessies, trainingen of gewoon om je kat een veilige en comfortabele plek te bieden om zich te verstoppen. De speeltunnel is ook een geweldig cadeau voor kattenliefhebbers tijdens speciale gelegenheden zoals verjaardagen of feestdagen.

Productspecificaties

  • Type: Katten speeltunnel
  • Materiaal: Nylon
  • Kleur: Assorti (Rood en/of Blauw)
  • Afmetingen: ca 24,5x51 cm
  • Extra's: Voorzien van 2 speelballetjes

Productinformatie

Artikelnummer:
92468
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8711295888700
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod