ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kelnerbeurshouder luxe leer Rimbaldi

Kelnerbeurshouder luxe leer Rimbaldi


Over de Kelnerbeurshouder Luxe Leer Rimbaldi De Rimbaldi Kelnerbeurshouder is een luxe leren accessoire, ontworpen voor gebruiksgemak en stijl. Deze portemonneehouder, ook wel bekend als kelnerportemo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Over de Kelnerbeurshouder Luxe Leer Rimbaldi

De Rimbaldi Kelnerbeurshouder is een luxe leren accessoire, ontworpen voor gebruiksgemak en stijl. Deze portemonneehouder, ook wel bekend als kelnerportemonnee holster, is vervaardigd uit zacht rundleer, waardoor het zowel duurzaam als comfortabel is. De zwarte kleur geeft het een tijdloze en elegante uitstraling. Met zijn diverse vakken, is deze kelnerbeurshouder uitermate geschikt voor het organiseren van uw spullen, terwijl u deze dicht bij de hand houdt.

Voordelig en veelzijdig inzetbaar

Deze kelnerbeurshouder is niet alleen betaalbaar, maar ook zeer praktisch. Of u nu in de horeca werkt of een fervent marktbezoeker bent, de Rimbaldi kelnerbeurshouder is een onmisbaar hulpmiddel. Met zijn diverse vakken, waaronder een voorvak met rits, biedt het voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. Bovendien zijn er twee balpenhouders aanwezig, zodat u altijd een pen bij de hand heeft.

Productspecificaties

- Materiaal: Rundleer - Kleur: Zwart - Bevestiging: Riem - Vakken: 1 groot vak aan de voorzijde, 1 voorvak, 1 voorvak met rits, 2 balpenhouders, 1 groot vak aan de achterzijde - Afmetingen: ca. 24,5x16 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
92059
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
4250061312017
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod