ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerst deurstopper met led licht

Kerst deurstopper met led licht


Productbeschrijving: Kerst deurstopper met led licht Deze sfeervolle Kerst deurstopper met led licht is een unieke aanvulling op je kerstdecoraties. Uitgevoerd met een stoffen afbeelding van een lant

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Kerst deurstopper met led licht

Deze sfeervolle Kerst deurstopper met led licht is een unieke aanvulling op je kerstdecoraties. Uitgevoerd met een stoffen afbeelding van een lantaarn, die daadwerkelijk licht geeft dankzij een warm wit led lampje. Het lampje werkt op 2AA penlite batterijen, let op, deze zijn niet bijgeleverd. De deurstopper is vervaardigd uit polyester stof en weegt 1000 gram, ideaal om je deur op zijn plek te houden tijdens de feestelijke dagen. Het design wordt assorti uitgeleverd, wat een leuke verrassingselement toevoegt. De afmetingen van dit product zijn ongeveer 27x16x10 cm.

Voordelige Kerst deurstopper met led licht: Praktisch en feestelijk

Deze Kerst deurstopper met led licht is niet alleen een voordelige, maar ook een zeer praktische oplossing voor de feestdagen. Het zorgt ervoor dat je deuren open blijven staan terwijl je gasten binnenkomen, maar draagt ook bij aan de kerstsfeer met zijn warme led verlichting. Het is een ideale decoratie voor elke kerstviering, of je nu een groot feest organiseert of een intiem diner met familie. Bovendien is het een leuke en goedkope manier om je huis te verfraaien voor de feestdagen.

Productspecificaties:

  • Type: Kerst deurstopper met led licht
  • Materiaal: Polyester stof
  • Gewicht: 1000 gram
  • Verlichting: Led lampje (werkt op 2AA penlite batterijen, niet inbegrepen)
  • Afmetingen: ca. 27x16x10 cm
  • Design: Wordt assorti uitgeleverd

Productinformatie

Artikelnummer:
93340
Gewicht artikel (kg):
1.01
EAN:
8719987217791
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod