ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerst geschenkstickers luxe 10 st

Kerst geschenkstickers luxe 10 st


Productbeschrijving Breng de feestelijke sfeer tot leven met onze Kerst geschenkstickers luxe 10 st. Deze prachtige kerststickers zijn niet zomaar stickers, maar zijn verrijkt met een stijlvolle goudf

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Breng de feestelijke sfeer tot leven met onze Kerst geschenkstickers luxe 10 st. Deze prachtige kerststickers zijn niet zomaar stickers, maar zijn verrijkt met een stijlvolle goudfolie druk. Elk stickervel bevat 10 unieke designs met vrolijke kerstfiguren en een speciaal veld om de naam van de ontvanger te schrijven. Of je nu de naamstickers gebruikt om de kerstcadeaus van je familie te personaliseren of om je kerstkaarten een extra feestelijke touch te geven, deze luxe kerststickers zullen zeker indruk maken.

Voordelig en veelzijdig

De Kerst geschenkstickers luxe 10 st zijn een voordelige manier om je kerstcadeaus een persoonlijk tintje te geven. De stickers zijn toepasbaar op elke soort cadeauverpakking, van papier tot plastic. Ze zijn ideaal voor elke gelegenheid tijdens de feestdagen, of het nu gaat om het kerstdiner, een kerstfeest op kantoor of een gezellige kerstavond met vrienden. De kerstcadeau stickers zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer veelzijdig en maken van elk geschenk iets speciaals.

Productspecificaties

  • Productsoort: Kerst geschenkstickers luxe 10 st
  • Materiaal: Papier met goudfolie druk
  • Design: Assorti kerstfiguren
  • Aantal: 10 stickers per vel
  • Afmeting stickervel: ca. 30x20 cm
  • Extra: Voorzien van namenveld

Productinformatie

Artikelnummer:
91893
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8719987163906
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod