ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerst geschenktas groot Merry Christmas 41 cm

Kerst geschenktas groot Merry Christmas 41 cm


Prachtige Kerst Geschenktas Merry Christmas 41 cm Deze feestelijke Kerst geschenktas, groot van formaat en met een afmeting van 41 cm, is de perfecte verpakking voor uw kerstgeschenken. Deze royale k

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Prachtige Kerst Geschenktas Merry Christmas 41 cm

Deze feestelijke Kerst geschenktas, groot van formaat en met een afmeting van 41 cm, is de perfecte verpakking voor uw kerstgeschenken. Deze royale kersttas, vervaardigd uit stevig rood papier, is versierd met een charmante print van rendieren en de tekst 'Merry Christmas'. De tas is niet alleen groot genoeg om meerdere of wat grotere kerstcadeaus te bevatten, maar is ook uitgerust met twee solide draaghengsels van ongeveer 9x10 cm. Zonder de handvatten meegerekend, meet deze kadotas ongeveer 41x32x12 cm.

Een Voordelige Keuze voor de Feestdagen

Deze grote kerst cadeautas is een voordelige en stijlvolle oplossing voor het verpakken van uw kerstgeschenken. Het is ideaal voor allerlei gelegenheden, of u nu een kerstfeest organiseert, deelneemt aan een Secret Santa, of gewoon uw geschenken onder de kerstboom wilt leggen. Het is niet alleen een goedkope keuze, maar ook een die bijdraagt aan de feestelijke sfeer en de opwinding van het uitpakken van geschenken.

Productspecificaties

- Productsoort: Kerst geschenktas - Tekst opdruk: Merry Christmas - Kleur: Rood - Materiaal: Papier - Afmeting zonder handvatten: ca.41x32x12 cm - Afmeting handvatten: ca. 9x10 cm - Kenmerken: Groot formaat, geschikt voor meerdere of grotere kerstgeschenken, versierd met rendieren print.

Productinformatie

Artikelnummer:
91895
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711361015184
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod