ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerst led raamhanger sneeuwvlok met colorchanging licht

Kerst led raamhanger sneeuwvlok met colorchanging licht


Productomschrijving: Kerst led raamhanger sneeuwvlok met colorchanging licht Deze Kerst led raamhanger in de vorm van een sneeuwvlok brengt de kerstsfeer in uw huis tot leven. Met een betoverend color

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Kerst led raamhanger sneeuwvlok met colorchanging licht

Deze Kerst led raamhanger in de vorm van een sneeuwvlok brengt de kerstsfeer in uw huis tot leven. Met een betoverend colorchanging lichteffect dat afwisselt tussen de kleuren rood, groen en blauw/paars, creëert deze raamdecoratie een sfeervolle ambiance. De led raamhanger is gemakkelijk te bevestigen met de meegeleverde zuignap en heeft een handige aan/uit knop. De raamhanger werkt op een inbegrepen cr2032 celbatterij. Let op, dit product wordt assorti model uitgeleverd.

Voordelig en veelzijdig toepasbaar

Deze led raamhanger is een voordelige keuze om uw huis in de kerstsfeer te brengen. Het is een ideale decoratie voor feestelijke gelegenheden zoals kerstdiners, kerstfeesten of gewoon om uw huis een feestelijke touch te geven tijdens de feestdagen. De led raamhanger met colorchanging licht is een goedkope manier om een warme en gezellige sfeer te creëren.

Productspecificaties

- Led raamhanger in de vorm van een sneeuwvlok - Colorchanging lichteffect: rood, groen, blauw/paars - Voorzien van een aan/uit knop - Eenvoudig op te hangen met de meegeleverde zuignap - Werkt op 1 cr2032 celbatterij (inbegrepen) - Assorti model - Afmetingen: ca. 10x10x2,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93599
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
4060411001757
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod