ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerst schilderset 11 delig

Kerst schilderset 11 delig


Productbeschrijving: Kerst Schilderset 11 delig Ontketen de creativiteit in jezelf met onze 11-delige Kerst Hobby Schilderset. Deze set is ideaal voor het maken van unieke en gepersonaliseerde kerstb

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Kerst Schilderset 11 delig

Ontketen de creativiteit in jezelf met onze 11-delige Kerst Hobby Schilderset. Deze set is ideaal voor het maken van unieke en gepersonaliseerde kerstboomversieringen. In de doos vind je vier gipsen kerstboomhangers, zes verschillende kleuren verf en een penseel om je meesterwerk tot leven te brengen. Of je nu kiest voor de laars of het huisje, deze set is een fantastische manier om in de feeststemming te komen. Let op, deze set is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelige Kerst Creativiteitsset

Deze betaalbare Kerst Schilderset is niet alleen voordelig, maar ook een uitstekende manier om de kerstvakantie door te brengen. Of je nu op zoek bent naar een rustige activiteit om de kinderen bezig te houden, of een leuke en unieke manier om je kerstboom te versieren, deze set biedt het allemaal. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die graag creatief bezig zijn.

Productspecificaties

- Product: Kerst Schilderset 11 delig - Inhoud: 4 gipsen kerstboomhangers, 6 kleuren verf, 1 penseel - Assorti uitvoering: Laars of huisje - Niet geschikt voor: Kinderen onder de drie jaar - Verpakkingsafmetingen: ca. 16,5x22,5x2,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93110
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8718158669742
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod