ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerst sleutelhanger

Kerst sleutelhanger


Sleutelhanger kerst Met deze sleutelhanger ben je helemaal in kerstsfeer. De sleutelhanger is niet alleen leuk voor aan je sleutelbos, maar ook perfect te bevestigen aan je tas, portemonnee, en nog ve

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Sleutelhanger kerst

Met deze sleutelhanger ben je helemaal in kerstsfeer. De sleutelhanger is niet alleen leuk voor aan je sleutelbos, maar ook perfect te bevestigen aan je tas, portemonnee, en nog veel meer. Daarnaast is het ook een prachtig cadeau voor zowel volwassenen als kinderen.

Goedkope kerst sleutelhanger

Wil je voordelig een kerst sleutelhanger aanschaffen? Dan zit je goed bij ons! Deze sleutelhanger is betaalbaar en van goede kwaliteit. Met deze voordelige sleutelhanger kun je jouw kerstoutfit compleet maken en de kerstsfeer overal mee naartoe nemen.

Productspecificaties:

- Assorti design: sneeuwpop, kerstboom, kerstman, rendier, kerstkado en/of kerstkoekje - Afmeting: ca. 11x3 cm Met deze kerst sleutelhanger hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je sleutels en kun je tegelijkertijd genieten van de gezellige kerstsfeer. Bestel vandaag nog jouw favoriete design en maak jezelf of iemand anders blij met deze leuke kerstaccessoire!

Productinformatie

Artikelnummer:
93773
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
5413247099891
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod