ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerstboomkleed kerstman 100 cm

Kerstboomkleed kerstman 100 cm


Kerstboomkleed kerstman 100 cm Maak je kerstboom helemaal af met dit kleurrijke kerstboomkleed met een vrolijke afbeelding van de Kerstman. Het kleed is gemaakt van katoen en heeft een gevoerde onder

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Kerstboomkleed kerstman 100 cm

Maak je kerstboom helemaal af met dit kleurrijke kerstboomkleed met een vrolijke afbeelding van de Kerstman. Het kleed is gemaakt van katoen en heeft een gevoerde onderzijde, waardoor het zacht aanvoelt en je vloer beschermt tegen krassen. Met de 4 lussen aan de zijkanten kun je het kleed eenvoudig en stevig aan de voet van je kerstboom bevestigen. De doorsnede van het kleed is ongeveer 100 cm, waardoor het geschikt is voor de meeste standaard kerstbomen.

Goedkoop en voordelig kerstboomkleed

Wil je je kerstboom op een voordelige manier versieren? Dan is dit kerstboomkleed met Kerstman design de perfecte keuze. Naast het feit dat het kleed er prachtig uitziet, is het ook nog eens betaalbaar. Je kunt dus zonder veel kosten je kerstboom een feestelijke uitstraling geven. Met de hoogwaardige kwaliteit van het katoenen materiaal en de stevige lussen om het kleed vast te binden, ben je verzekerd van een duurzaam product dat lang meegaat.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Katoen
  • Afmetingen: Doorsnede ca. 100 cm
  • Onderzijde: Gevoerd
  • Bevestiging: 4 lussen

Productinformatie

Artikelnummer:
93411
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8714503093330
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod