ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kerstboomrok sneeuwpop 100 cm

Kerstboomrok sneeuwpop 100 cm


Kerstboomrok sneeuwpop 100 cm Maak je kerstboom helemaal af met deze vrolijke kerstboomrok in het thema sneeuwpop. Het kleed is gemaakt van katoen en heeft een gevoerde onderzijde voor een luxe uitst

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Kerstboomrok sneeuwpop 100 cm

Maak je kerstboom helemaal af met deze vrolijke kerstboomrok in het thema sneeuwpop. Het kleed is gemaakt van katoen en heeft een gevoerde onderzijde voor een luxe uitstraling. Met de 4 lussen kun je de rok eenvoudig aan de voet van je kerstboom bevestigen. De doorsnede van de rok is ongeveer 100 cm, waardoor hij geschikt is voor de meeste standaard kerstbomen.

Voordelige kerstboomrok sneeuwpop 100 cm

Maak je kerstboom compleet zonder je portemonnee te veel te belasten met deze goedkope kerstboomrok in het thema sneeuwpop. Het kleed is gemaakt van katoen en heeft een gevoerde onderzijde voor een luxe uitstraling. Met de 4 lussen kun je de rok eenvoudig aan de voet van je kerstboom bevestigen. De doorsnede van de rok is ongeveer 100 cm, waardoor hij geschikt is voor de meeste standaard kerstbomen. Profiteer nu van deze voordelige optie om je kerstboom sfeervol te versieren!

Productspecificaties:

  • Thema: Sneeuwpop
  • Materiaal: Katoen
  • Gevoerde onderzijde
  • 4 lussen voor bevestiging
  • Doorsnede: ca. 100 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93910
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8714503093323
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod