ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Led kerstlamp vogel op sneeuwbal

Led kerstlamp vogel op sneeuwbal


Verlicht je kerst met de Led kerstlamp vogel op sneeuwbal Deze charmante Led kerstlamp in de vorm van een vogel op een sneeuwbal brengt de magie van kerst tot leven in je huis. Het ontwerp van de lam

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Verlicht je kerst met de Led kerstlamp vogel op sneeuwbal

Deze charmante Led kerstlamp in de vorm van een vogel op een sneeuwbal brengt de magie van kerst tot leven in je huis. Het ontwerp van de lamp is zowel schattig als elegant, met een prachtige witte vogel die zit op een glinsterende sneeuwbal. De lamp geeft een warm wit licht dat een gezellige en feestelijke sfeer creëert. Het werkt op 2 AG13 batterijen die we als extraatje toevoegen aan je bestelling. Deze kerst ledlamp is bedoeld voor binnenshuis gebruik en voegt een vleugje winterse betovering toe aan elke kamer.

Voordelige kerstverlichting voor elke gelegenheid

Deze kerstverlichting sneeuwbal met vogel op batterij is een betaalbare manier om je huis te versieren voor de feestdagen. Het is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar unieke en voordelige kerstdecoraties. Of je nu een intiem kerstdiner organiseert of gewoon je woonkamer wilt opfleuren, deze lamp is een prachtige toevoeging aan je kerstdecor. Bovendien is het een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die dol zijn op unieke kerstdecoraties.

Productspecificaties

- Producttype: Led kerstlamp - Ontwerp: Vogel op sneeuwbal - Lichtkleur: Warm wit - Voeding: 2 AG13 batterijen (inbegrepen) - Gebruik: Alleen binnenshuis - Afmeting: ca. 17x9,5x9,5 cm - Extra's: Wordt assorti design uitgeleverd.

Productinformatie

Artikelnummer:
43522
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8718317534645
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod